Eau Thermale Jonzac Termal Su 50ml

Termal su sprey; kokusuz, koruyucu madde içermeyen ve yüksek toleranslı olup en hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygundur. İzotonik olan termal su, cildinizle mükemmel uyum sağlar.

Kalsiyum, magnezyum, manganez gibi mineraller açısından zengin olan termal su, cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirmeye yardımcı olur.

Jonzac termal su spreyi, makyaj öncesi cildi hazırlamaya ve makyaj sonrası sabitlemeye yardımcı olur.

Tüm ciltler, hatta hassas

Yüksek Tolerans

Koruyucu Madde İçermez

Bebekler, çocuklar, yetişkinler

Stok kodu: 3517360001761 Kategoriler:

JONZAC TERMAL SU,

Orijinal Jonzac termal su akiferi, dünya yüzeyinin 1850 m derinliğinde yer almaktadır. Bu su, saf, yumuşak ve hipermineralize olmasının yanı sıra izotonik olduğundan cilt hücresi bütünlüğünü mükemmel bir şekilde destekler. Çeşitli çalışmalar kuru ve hassas ciltlere olan faydalarını ortaya koymuştur. Cilt üzerinde onarıcı ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Her gün cilt bariyeri yenilenir ve cilt kalitesi değişir.

Jonzac termal suyu (Aqua/Su/Eau), Azot.

İnce bir tabaka halinde yüzünüze sıkın ve 2-3 dakika bekletin. İhtiyaç duydukça tekrarlanabilir.

İLGİLİ ÜRÜNLER

Eau Thermale Jonzac Termal Su 300ml

Termal su sprey; kokusuz, koruyucu madde içermeyen ve yüksek toleranslı olup en hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygundur. İzotonik olan termal su, cildinizle mükemmel uyum sağlar. Kalsiyum, magnezyum, manganez gibi mineraller açısından zengin olan termal su, cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirmeye yardımcı olur. Jonzac termal su spreyi, makyaj öncesi cildi hazırlamaya ve makyaj sonrası sabitlemeye yardımcı olur.

Tüm ciltler, hatta hassas

Yüksek Tolerans

Koruyucu Madde İçermez

Bebekler, çocuklar, yetişkinler